Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2021
    2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

Tammerbridgen jäsentiedote 4/2021 (postitettu jäsenille 17.5.2021)

Tevehdys Tammerbridgeystävät,

Poikkeuksellinen bridgekevät on muuttumassa jälleen poikkeukselliseksi bridgekesäksi. Vaikka "viralliset" bridgekisat saattavat tänäkin kesänä jäädä vähiin, kaikenlaiset kesä- ja mökkipelit onnistunevat kuitenkin tänäkin kesänä pienemmissä ystäväpiireissä. Pahinta bridgenpuutetta voi kesällä myös tyydyttää verkon monipuolisen pelitarjonnan parissa. Mikäli kaikki sujuu hyvin, päästään myös Tammerbridgen normaalit kerhokilpailut aloittamaan kesäkuussa.

Kerhokilpailut
Tammerbridgen kerhokilpailut jatkuvat BBO:ssa toukokuun loppuun, jonka jälkeen siirrymme takaisin livepelien maailmaan. BBO:ssa pelattujen 2:n euron hintaisten maksullisten pelimaksut kerätään kerhoiltojen yhteydessä sitten kun livepelit alkavat. Muistathan maksaa myös ei-tamperelaiset partnerisi.

Aloitamme kerhopelit Svenska Klubbenilla keskiviikkona 2.6.2021 mikäli aikuisten harrastustoiminta sisätiloissa on tuolloin Pirkanmaalla sallittua riittävän isoissa ryhmissä. Mikäli aloitus onnistuu, tiedotamme asiasta tarkemman ohjeistuksen kera ennen pelien alkua myös kerhon WhatsApp- ja Facebook-ryhmissä.

Tammerbridge Tournament
Valitettavasti joudumme surullisin mielin peruuttamaan tämän kesän Tammerbrige Tournamentin. Pandemiatilanteen ennustamattomuuden vuoksi Tammerbridge ei katso isojen kilpailujen järjestämisen olevan turvallista vielä kesäkuun alussakaan. Tutkimme mahdollisuuksia MP-kilpailujen järjestämiseen myöhemmin syksyllä tai kerhoiltojen yhteydessä.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Alkavaa bridgekesää toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjajaTammerbridgen jäsentiedote 3/2021 (postitettu jäsenille 11.4.2021)

Tervehdys Tammerbridgeilijät,

Nämä poikkeukselliset bridgeajat jatkuvat, mutta toivotaan että kun etenemme kohti kesää, pääsemme myös kiinni normaalimpaan pelaamiseen. Sillä aikaa verkko kuitenkin tarjoaa meille helpoimmat tavat harrastaa bridgeä ystävien kanssa. Mukavimmin mukaan pääsee osallistumalla kerhon omiin nettipeleihin keskiviikkoisin.

Nettikerhokisat jatkuvat
Tammerbridgen kerhopelit jatkuvat verkossa siihen asti, kunnes pääsemme taas livenä pelaamaan. Ainakin siis huhtikuun ajan pelaamme verkossa. Pelimaksu on 2 euroa/pelaaja/kerta joko suurinpiirtein kattaa BBO- ja voittopistemaksut, muita palkintoja emme verkkopeleistä jaa. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua kisaan. Maksut keärtään kootusti kerholla, sitten kun tavallisiin kerhoiltoihin päästään takaisin. Mikäli pelaat kisoissa kaukaisemman bridgeystävän kanssa, huolehdithan hänen maksuistaan sitten kun livepelit taas alkavat.Tammerbridgen hallitus tarkastelee kerhoiltojen tilannetta seuraavan kerran 5.5.2021.

Netussä pelattaviin Kerhopeleihin osallistuminen vaatii etukäteisilmoittautumisen viimeistään tuntia ennen kisan alkua. Olisi kuitenkin mukavaa, jos ilmoittautuisitte heti kun tiedätte kenen kanssa pelaatte, jotta pelikyselyt ohjautuisivat vapaille partnereille :-) Ilmoittautumislinkku tulee WhatsAppiin ja Facebookkiin joko sunnuntai-iltasella tai maanantaiaamulla. Seuraavat kerhopelit BBO:ssa keskiviikkona 14.4. klo 18.00.

Mestaripisteet
Kerhojen viime vuoden voittopisteet, samoin kun SBL:n nettikisojen voitto- ja mestaripisteet on siirretty mestaripisterekisteriin. Muistakaa käydä tarkistamssa omat voittopisteenne ja korjata mahdolliseet erheet. www.bridgefinland.fi/bilbo/info.php?id=2028. Viime vuoden maksuttomista Tammerbridgen kerhokilpailuista ei jaettu mestaripisteitä.

Nettibridgen PM ja SM-kisat
Suomen Bridgeliitto osallistuu nettibridgen PM-kisoihin. Karsintoihin voi ilmoittautua 15.4.2021 asti. Lisätietoa nettibridgen PM-kisoista ja karsinnoista: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=2039

SBL järjestää myös nettibridgen SM-joukkuekilpailut keväällä 2021 Lisätietoja: www.bridgefinland.fi/bilbo/news.php?id=2040

Tammerbridgen kesäkisat
Omat kesäkisamme ovat yhä kalenterissa 10.-13.6.2021 mutta varmuudella niiden toteutumisesta ei vielä voi sanoa mitään. Toivotaan parasta.

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavaa bridgekevättä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjajaTammerbridgen jäsentiedote 2/2021 (postitettu jäsenille 1.3.2021)

Iloista kevään alkua Tammerbridgeläiset,

Maailma muuttuu ja niin mekin, Tammerbridgen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 24.2. ensimmäistä kertaa etänä ja mukavasti sujui. Osanottajia kokouksessa oli 15 joten aktiivisuus oli hyvin edellisten vuosien luokkaa (14-21). Tammerbridgen hallituksen erovuoroiset valittiin yksimielisesti uudelleen, joten ainoastaan toiminnantarkastajat vaihtuivat. Näyttää siltä, että tämä alkanutkin vuosi tulee olemaan aikaisempaan verrattuna monella tapaa poikkeuksellinen, joten katsotaan mitä tulee tapahtumaan.

Fyysiset kerhopelit
Tavalliset kerhopelit pysyvät tauolla ainakin maaliskuun loppuun ja kerho noudattaa viranomaisten suosituksia terveys edellä tulevaisuudessakin.

Kerhopelit netissä jatkuvat
BBO:ssa järjestetään maksullisia (2 euroa) kerhopelejä keskiviikkoisin niin kauan kuin osallistujia riittää. Viikoittaiset ilmoittautumislinkit löytyvät aina Tammerbridgen WhatsApp- ja Facebook-ryhmistä.

BBO-tutuksi
Vuosikokouksessa toivottiin jonkinlaista opastusta BBO:n käyttöön. Toteutamme Teams-yhteydellä pienimuotoisen perehdytyksen perusasioihin tiistai-iltana 2.3.2021 klo 18.00. Käydään läpi rekisteröityminen palveluun, pöydän perustaminen ja peruspelaaminen.
Linkki Teamsiin:

Bridge on silta, varsinkin haastavina aikoina :-)

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavia pelejä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjajaTammerbridgen jäsentiedote 1/2021 (postitettu jäsenille 24.1.2021)

Hyvää alkanutta bridgevuotta,

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2021
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mahdollisimman pian, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Voidaksesi osallistua myös verkossa järjestettäviin BBO-finlandin kilpailuihin sinun tulee 1.1.2021 lähtien olla jonkin bridgekerhon jäsen. Huomioikaa tämä, kun pyydätte kavereita pelaamaan. Vielä ei ole tietoa, milloin tätä ryhdytään tarkastamaan.

Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 Viite: 5005.
Vuoden 2021 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1996 tai myöhemmin).
Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja.
Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Fyysiset kerhokilpailut
Noudatamme aluehallintoviraston (AVI) suositusta jonka mukaisesti kaikki aikuisten harrastustoiminta on Pirkanmaalla keskeytetty 8.2. asti. Heti kun saamme lisää tietoja ja tilanne sallii tavallisten kerhoiltojen aloittamisen, ilmoitamme pelaajille.

Tammerbridgen vuosikokous 2021
Tammerbridge ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 24.2.2021 klo 17.00. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kokoukseen järjestetään myös etäyhteysmahdollisuus.

Kerhopelien kokeilu BBO:ssa
Kokeilemme maksullisia kerhopelejä BBO:ssa alkaen keskiviikosta 27.1.2021 kello 18.00. Mikäli osallistujia tulee riittävästi, kokeilua jatketaan siihen asti kunnes tavanomaiset pelit on mahdollista taas aloittaa. Kaikki BBO:ssa järjestettävät kilpailut ovat muuttuneet kesän jälkeen maksullisiksi joten ensimmäisen maksutoman kilpailun jälkeen joudumme keräämään pelimaksuna 2 euroa/pelaaja/kerta. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua kisaan. Maksut tullaan keräämään kootusti kerholla, sitten kun tavallisiin kerhoiltoihin päästään takaisin. Mikäli pelaat kisoissa kaukaisemman bridgeystävän kanssa, huolehdithan hänen maksuistaan sitten kun livepelit taas alkavat.

Kilpailun luominen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka toteutamme Doodle-palvelussa. Kirjoita nimi-kohtaan molempien pelaajien BBO-tunnukset ja ruksatkaa aika-ruutu, jonka jälkeen voitte painaa Send-nappulaa. Jotta voit osallistua kisaan, ilmoittaudu Doodlessa viimeistään tuntia ennnen kisan alkua.

Tulevaisuudessa doodle-linkki ilmoittautumiseen toimitetaan joko WhatsApilla tai Facebookin ryhmässä viimeistään paria päivää ennen kerhoiltaa. Kilpailuista ei makseta stipendejä, mutta menestyneet saavat normaalisti voittopisteitä.
Seuraavasta linkistä pääset ilmoittautumaan 27.1.2021 kisaan:
doodle.com/poll/hphstwa4vwrf96eb

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Lumista bridgetalvea toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjaja