Tammerbridge ry:n jäsentiedotteet 2021
    2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

Tammerbridgen jäsentiedote 2/2021 (postitettu jäsenille 1.3.2021)

Iloista kevään alkua Tammerbridgeläiset,

Maailma muuttuu ja niin mekin, Tammerbridgen sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 24.2. ensimmäistä kertaa etänä ja mukavasti sujui. Osanottajia kokouksessa oli 15 joten aktiivisuus oli hyvin edellisten vuosien luokkaa (14-21). Tammerbridgen hallituksen erovuoroiset valittiin yksimielisesti uudelleen, joten ainoastaan toiminnantarkastajat vaihtuivat. Näyttää siltä, että tämä alkanutkin vuosi tulee olemaan aikaisempaan verrattuna monella tapaa poikkeuksellinen, joten katsotaan mitä tulee tapahtumaan.

Fyysiset kerhopelit
Tavalliset kerhopelit pysyvät tauolla ainakin maaliskuun loppuun ja kerho noudattaa viranomaisten suosituksia terveys edellä tulevaisuudessakin.

Kerhopelit netissä jatkuvat
BBO:ssa järjestetään maksullisia (2 euroa) kerhopelejä keskiviikkoisin niin kauan kuin osallistujia riittää. Viikoittaiset ilmoittautumislinkit löytyvät aina Tammerbridgen WhatsApp- ja Facebook-ryhmistä.

BBO-tutuksi
Vuosikokouksessa toivottiin jonkinlaista opastusta BBO:n käyttöön. Toteutamme Teams-yhteydellä pienimuotoisen perehdytyksen perusasioihin tiistai-iltana 2.3.2021 klo 18.00. Käydään läpi rekisteröityminen palveluun, pöydän perustaminen ja peruspelaaminen.
Linkki Teamsiin:

Bridge on silta, varsinkin haastavina aikoina :-)

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
mukavia pelejä toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjajaTammerbridgen jäsentiedote 1/2021 (postitettu jäsenille 24.1.2021)

Hyvää alkanutta bridgevuotta,

Jäsenmaksu ja jäsenedut 2021
Jäsenmaksu tulee maksaa Tammerbridgen tilille mahdollisimman pian, jotta jäsenyys ja jäsenetu pystytään huomioimaan SM-kilpailuihin osallistumisessa. Jos perheessä on kaksi tai useampia jäseniä, jäsenmaksut voi maksaa yhdellä suorituksella. Voidaksesi osallistua myös verkossa järjestettäviin BBO-finlandin kilpailuihin sinun tulee 1.1.2021 lähtien olla jonkin bridgekerhon jäsen. Huomioikaa tämä, kun pyydätte kavereita pelaamaan. Vielä ei ole tietoa, milloin tätä ryhdytään tarkastamaan.

Tammerbridgen tilinumero: FI59 1146 3001 0261 83 Viite: 5005.
Vuoden 2021 jäsenmaksu on yli 25-vuotiailta 50 euroa/hlö, juniorijäsenmaksu 15 euroa/hlö (syntynyt 1.1.1996 tai myöhemmin).
Maksamalla jäsenmaksun saat paljon etuja.
Kerhon jäsenedut löytyvät täältä: www.tammerbridge.fi/jasenet/jasenedut.html

Fyysiset kerhokilpailut
Noudatamme aluehallintoviraston (AVI) suositusta jonka mukaisesti kaikki aikuisten harrastustoiminta on Pirkanmaalla keskeytetty 8.2. asti. Heti kun saamme lisää tietoja ja tilanne sallii tavallisten kerhoiltojen aloittamisen, ilmoitamme pelaajille.

Tammerbridgen vuosikokous 2021
Tammerbridge ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 24.2.2021 klo 17.00. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kokoukseen järjestetään myös etäyhteysmahdollisuus.

Kerhopelien kokeilu BBO:ssa
Kokeilemme maksullisia kerhopelejä BBO:ssa alkaen keskiviikosta 27.1.2021 kello 18.00. Mikäli osallistujia tulee riittävästi, kokeilua jatketaan siihen asti kunnes tavanomaiset pelit on mahdollista taas aloittaa. Kaikki BBO:ssa järjestettävät kilpailut ovat muuttuneet kesän jälkeen maksullisiksi joten ensimmäisen maksutoman kilpailun jälkeen joudumme keräämään pelimaksuna 2 euroa/pelaaja/kerta. Myös muut kerhollamme pelaavat ja Tampereen BK:n jäsenet voivat osallistua kisaan. Maksut tullaan keräämään kootusti kerholla, sitten kun tavallisiin kerhoiltoihin päästään takaisin. Mikäli pelaat kisoissa kaukaisemman bridgeystävän kanssa, huolehdithan hänen maksuistaan sitten kun livepelit taas alkavat.

Kilpailun luominen vaatii ennakkoilmoittautumisen, jonka toteutamme Doodle-palvelussa. Kirjoita nimi-kohtaan molempien pelaajien BBO-tunnukset ja ruksatkaa aika-ruutu, jonka jälkeen voitte painaa Send-nappulaa. Jotta voit osallistua kisaan, ilmoittaudu Doodlessa viimeistään tuntia ennnen kisan alkua.

Tulevaisuudessa doodle-linkki ilmoittautumiseen toimitetaan joko WhatsApilla tai Facebookin ryhmässä viimeistään paria päivää ennen kerhoiltaa. Kilpailuista ei makseta stipendejä, mutta menestyneet saavat normaalisti voittopisteitä.
Seuraavasta linkistä pääset ilmoittautumaan 27.1.2021 kisaan:
doodle.com/poll/hphstwa4vwrf96eb

Tammerbridgen hallituksen puolesta,
Lumista bridgetalvea toivottaa Veijo Nikkanen, puheenjohjaja