Bridgeä voi oppia monella tavalla

Bridgeä voi oppia joko kurssilla, lukemalla tai pelaamalla. Jokaisen ihmisen yksilölliset ominaisuudet ja mieltymykset määrittävät hänelle parhaan suhteen näiden oppimismuotojen välillä. Oppiakseen pelaamaan paremmin bridgeä, mitään oppimismuotoa ei voi sivuuttaa täysin.

Kurssilla:
Tammerbridge järjestää säännöllisesti, ainakin kerran vuodessa peruskursseja bridgestä. Peruskurssit järjestetään joko omin voimin tai sitten yhteistyössä paikallisten yliopistojen/korkeakoulujen kanssa. Jatko/täydennyskursseja järjestetään harvakseltaan, mutta keväälle 2023 sellainen on suunnitteilla. Voit myös pyytää jotain jo pelin osaavaa ihmistä opettamaan bridgeä sinulle.

Lukemalla:
Lukemalla oppii ja verkossakin on paljon hyödyllistä tietoa bridgestä jonka kanssa pääsee tutustumaan peliin. Jos englannin kieli on hallussa bridgeen liittyvää materiaalia on Internet pullollaan, mutta kyllä suomenkielisilläkin lähteillä pääsee hyvin alkuun.

Pelaamalla:
Rohkeasti vaan pelaamaan joko kerhoiltoihin tai Tammerbridgen järjestämiin harjoituspeleihin. Harjoituspeleissä ei ole minkäänlaista kynnystä, etkä edes tarvitse pariakaan.