Bridgen harjoituspelit

Tule pelaamaan ja höpisemään bridgestä leppoisasti ja kerro kavereillekin. Maksuttomat harjoituspelit ovat suunnattuja vähemmän pelanneille. Harjoituspeleissä voit vapaasti kysellä ja jutella pelistä milloin tahansa, toisin kuin tavallisessa kerho-illassa. Toisinaan harjoituspeleissä on jokin teema tai pelaamme valmiiksi tehtyjä jakoja. Viime vuosina harjoituspelejä on järjestetty noin 20 kertaa vuodessa ja ohjaajina toimivat kursseilta tutut kasvot.

Harjoituspelejä järjestetään säännöllisen epäsäännöllisesti Ruotsalaisella klubilla (Svenska Klubben). Ruotsalainen sijaitsee Tampereella lähellä rautatieasemaa osoitteessa Otavalankatu 9. Ruotsalaisen klubin sijainti kartalla Google Maps -palvelussa.

Mukavaa olisi, jos voisit ilmoittaa etukäteen sähköpostilla/tekstiviestillä/messengerillä/whatsapilla kun olet tulossa, jotta paikalle voisi yrittää hankkia sopivan määrän ohjaavia bridgen pelaajia. Ilmoittautumispakkoa ei ole, etkä tarvitse myöskään omaa partneria osallistuaksesi harjoituspeleihin.

Alkuvuoden 2020 harjoituspelit

ke 8.1.2020 klo 18.00
ke 15.1.2020 klo 18.00
ke 22.1.2020 klo 18.00
ke 29.1.2020 klo 18.00
Keväällä on suunnittelilla peruskurssi, joka vaikuttaa harjoituspelien jatkoon. Lisätietoja harjoituspeleistä Veijolta.