Bridgekauppoja Internetissä
Internetistä löytyy monenlaisia bridgeaiheista kirjallisuutta, materiaaleja ja krääsää tarjoavia kauppoja. Verkosta tehtäviä ostoksia varten tarvitset luottokortin ja kärsivällisen luonteen, koska toimitusajat saattavat olla välillä viikkojen mittaisia. Hätäisimpien lukijoiden iloksi varsinkin uusia bridgekirjoja saa aika hyvin sähköisinä. Tällöin tietenkin täytyy olla valmis sietämään sähköisen julkaisun rajoituksia.

Mikäli tuotteet häviävät matkalla, tai saapuvat pahoin vaurioituneina perille, kannattaa reklamoida. Useimmiten kaupat suhtautuvat vakavasti palautteeseen ja tähän asti olen saanut korvauksen kaikista vaurioituneista tuotteista, joita olen tilannut.

Tässä listauksessa olevia kauppoja on kaikkia onnistuneesti käytetty.


Bridgekirjallisuutta
Varsinkin englanninkielistä bridgekirjallisuutta on edullisesti ja hyvin saatavissa Internetin kaupoista. Tällä hetkellä uusien kirjojen ostaminen lienee edullisinta suomenkielisestä Adlibris-kirjakaupasta, mutta tilanne muuttuu nopeasti ja vertailu kannattaa.

www.amazon.co.uk (linkki suoraan bridgekirjoihin)
Books › Sports, Hobbies & Games › Hobbies & Games › Card Games › Bridge
Polun takaa löytyy bridgekirjallisuutta. Postikululujen osuus saattaa nousta varsin korkeaksi, mutta varsinkin noilta Amazonin verkkokauppaa hyödyntäviltä kauppiailta (seller) voi tehdä edullisia löytöjä. (Kirjan hinta halvimmillaan 0,01 puntaa+postimaksu 4,02 puntaa)

www.amazon.de
Postikulut saksan Amazonista ovat vain 3 euroa. Kuiten muissakin Amazoneissa, kaikki myyjät eivät suostu tuotteitaan toimittamaan muihin maihin.

www.amazon.com (linkki suoraan bridgekirjoihin)
Polku täällä Books > Humor&Entertainment > Puzzles & Games > Bridge
Jenkkien Amazonissa kirjat ovat hieman halvempia kuin eurooppalaisissa virkaveljissään, mutta postikulut vastaavasti kalliimpia. Toimitusaika on välillä varsin pitkä.

www.bookdepository.com
Uusia englanninkielisiä bridgekirjoja löytyy haulla. Ei postikuluja ja suhteellisen nopea palvelu. Hinnat ovat viime aikoina kallistuneet.

www.rakuten.co.uk
Entinen Play.com. Hinnat nousseet ja hakujen tekeminen nykyään tosi hankalaa.


Varsinaisia bridgekauppoja

www.bridgeshop.com
London Bridge Centre on valikoimiltaan kattava bridgekauppa. Bridge Centre julkaisee myös 12 kertaa vuodessa ilmestyvää "Bridge Magazine" -lehteä joka on muuttunut nykyään sähköiseksi..

sevennotrump.com
Seven No Trump on bridgen lisäksi myös muihin korttipeleihin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimissa on tarjolla kaikkea aihepiiriin liittyvää tarpeellista ja tarpeetonta.Bridgemateriaaleja
Tulossa...